Buitenbewegwijzering

Bij ons kun je terecht voor bewegwijzering in openbare ruimten, op eigen terrein, parkeerplaats, recreatiegebied, begraafplaats, etc. Naast volwaardige productie op onze twee locaties in Nederland zijn wij ook volledig geoutilleerd in het maken van routeplannen. Kijk voor meer informatie bij Aanpak.

 

Voor de uitvoering van buitenbewegwijzering zijn reguliere systemen (bijvoorbeeld verkeersborden) mogelijk. We laten je ook graag kennis maken met onze eigen ontwikkelde systemen of een op maat gemaakte uitvoering. 

 

Kies je voor een regulier systeem? Wij zijn producent en leverancier van (verkeers)borden, palen en beugels en alle andere materialen voor de inrichting van een goede infrastructuur. Voor zowel binnen- als bui­­tenland. Alle materialen worden volledig in eigen fabrieken geproduceerd onder het label ­­­­Qualisign® en voldoen aan de Nederlandse Norm NEN 3381 en de Europese Norm EN12899-1.

 

Duurzame alternatieven

Als duurzaam alternatief voor aluminium maken wij ook borden van bamboe. Met dezelfde kwaliteit en garantie als die van aluminium. Het productieproces is CO2-neutraal en ook de verwerking is duurzaam.