Buitenbewegwijzering

Zowel voor vragen in de openbare ruimte kun je bij ons terecht, als bewegwijzering op een eigen terrein, een parkeerplaats, een recreatiegebied, een begraafplaats, etc. Naast volwaardige productie op 2 locaties in Nederland zijn wij ook volledig geoutilleerd in het maken van routeplannen. Kijk voor meer informatie bij Aanpak.

Wij verzorgen het ontwerp, de DTP en maken van technische tekeningen en berekeningen. Ook verkeerskundig advies voor bijvoorbeeld toeristisch ontsluiten van gemeenten of inrichting van grote bedrijfsterreinen en gebouwen. Wij hebben het allemaal in huis en staan je graag terzijde. 

 

Voor de uitvoering van buitenbewegwijzering zijn reguliere systemen (bijvoorbeeld verkeersborden) mogelijk. We laten je ook graag kennis maken met onze eigen ontwikkelde systemen of een op maat gemaakte uitvoering. 

Kies je voor een regulier systeem? Wij zijn producent en leverancier van (verkeers)borden, palen en beugels en alle andere materialen voor de inrichting van een goede infrastructuur. Voor zowel binnen- als bui­­tenland. Alle materialen worden volledig in eigen fabrieken geproduceerd onder het label ­­­­Qualisign® en voldoen aan de Nederlandse Norm NEN 3381 en de Europese Norm EN12899-1.

 

Duurzame alternatieven

Als duurzaam alternatief voor aluminium maken wij ook borden van bamboe. Met dezelfde kwaliteit en garantie als die van aluminium. Het productieproces is CO2-neutraal en ook de verwerking is duurzaam.